Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů - informace o zpracování osobních údajů

Statutární město Opava, Městská část SUCHÉ LAZCE, se sídlem Přerovecká 9/21, 747 95 Opava - Suché Lazce, IČO: 00300535 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Městská část Suché Lazce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud Městská část Suché Lazce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od Městské části Suché Lazce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané Městskou částí Suché Lazce jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných Městskou částí Suché Lazce, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) Městské části Suché Lazce;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči Městské části Suché Lazce uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro Městskou část Suché Lazce:
p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323
e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

zveřejněno: 17.5.2018

Anketa, názory občanů

Pošlete nám vaše náměty a připomínky, rádi Vám je zodpovíme.

hlášení místního rozhlasu

Hlášení rozhlasu - úterý 6.11.2018:

1) TJ Suché Lazce pořádá brigádu. Bude se likvidovat kontejnerová buňka vedle budovy TJ. Kdo z členů může pomoci, ať přijde na hřiště tuto sobotu 10.11.2018 v 8:00 hodin.

2) Oznamujeme všem spoluobčanům, že od pátku 9.11.2018 do středy 14.11.2018 bude v naší obci probíhat opis vodoměru.

3) Obecní úřad městské části Suché Lazce, ve spolupráci s SDH Suché Lazce, pořádá Sucholazecké kaprobraní 2018. Akce se koná v sobotu 10.11.2016 od 15:00 hodin u obecní kašny. Těšíme se na Vás.

Hlášení rozhlasu - čtvrtek 1.11.2018:

1) Vývoz bio nádob bude probíhat v sudém týdnu v pondělí ráno.

2) Ve středu 7.11.2018 budou v naší obci od 9 hodin přistavěny kontejnery na zelený odpad. Kontejnery budou rozmístěny na obvyklých stanovištích.

3) Výbor klubu důchodců, zve své členy na pravidelné setkání, které se uskuteční ve čtvrtek 8.11.2018 od 16:00 hodin, ve vinárně restaurace u Baly.

zobrazit vše

Kalendář akcí

17.11.2018 od (9:00) hodin:

AVZO pořádá v areálu střelnice na Strážnici pro své členy místní přebor ve střelbě z malorážky.

21.11.2018 od (18:15) hodin:

Od 18:15 hodin proběhne v kulturním domě, "1. zasedání MČ Opava - Suché Lazce" (zastupitelstvo S.L.). Pozvánka.

26.11.2018 od (14:00) hodin:

Uzávěrka prosincového čísla zpravodaje je 26.11.2018, zpravodaj by měl vyjít 4.12.2018.

1.12.2018 od (8:00) hodin:

Klub polní kuše Suché Lazce pořádá halový závod "Český pohár /Mikulášská nadílka/" v tělocvičně ZŠ Komárov.

2.12.2018 od (16:30) hodin:

Od 16:30 hodin proběhne před Obecním domem "Slavnostního rozsvícení vánočního stromečku". Bude pro vás přichystán vánoční program a  rozsvícení stromečku. Akci pořádá obecní úřad. Zpívání, koledy, vánoční jarmark v KD apod. Více o akci zde.

zobrazit vše

Anketa, názory občanů

Zachytáváte během srážek dešťovou vodu pro zalévání zahrádky? Hlasujte kliknutím na jednu z možností.

Ne, (ale mám zahrádku) 5%
Ne, (ani nemám zahrádku) 3%
Ano, zachytávám do 200 litrů 6%
Ano, zachytávám do 400 litrů 0%
Ano, zachytávám do 600 litrů 1%
Ano, zachytávám do 1000 litrů 41%
Ano, zachytávám do 2000 litrů 19%
Ano, zachytávám více než 3000 litrů 25%

Celkem hlasů: 79 | Hlasování začalo: 30.5.2018 10:00 | Hlasování končí: 30.8.2018 16:00 | všechny ankety

Na začátek stránky