Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů - informace o zpracování osobních údajů

Statutární město Opava, Městská část SUCHÉ LAZCE, se sídlem Přerovecká 9/21, 747 95 Opava - Suché Lazce, IČO: 00300535 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Městská část Suché Lazce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud Městská část Suché Lazce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od Městské části Suché Lazce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané Městskou částí Suché Lazce jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných Městskou částí Suché Lazce, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) Městské části Suché Lazce;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči Městské části Suché Lazce uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro Městskou část Suché Lazce:
p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323
e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

zveřejněno: 17.5.2018

Anketa, názory občanů

Pošlete nám vaše náměty a připomínky, rádi Vám je zodpovíme.

hlášení místního rozhlasu

Hlášení rozhlasu - čtvrtek 17.10.2019:

1) V úterý  22.10.2019  v kulturním zařízení obce proběhne od 17. hod. přednáška o ochraně spotřebitelů před nekalými praktikami.

2) Ve středu 30.10.2019 od 16:30 hodin budou mít občané Suchých Lazců možnost načipovat psa. Očkování, odčervování a čipování psů proti vzteklině bude ve spolupráci s panem MVDr. Petrem Špánkem prováděno na parkovišti před Obecním úřadem. Připomínáme občanům že od 1.1.2020 je čipování psů povinné. Očkovací průkazy s sebou.

Hlášení rozhlasu - úterý 15.10.2019:

1) TJ Suché Lazce, z.s. - LAZIO za podpory MČ Suché Lazce, zve všechny fanoušky na mistrovské utkání mužů Suché Lazce : Hněvošice. Zápas se koná v sobotu 19.10.2019 v 13:00 hodin na obecním hřišti v Suchých Lazcích.

zobrazit vše

Kalendář akcí

19.10.2019 od (8:00) hodin:

SDH vyzývá muže a dobrovolníky na pomoc při brigádě u hasičské zbrojnice. Bude odvážena dlažba z prostoru před hasičskou zbrojnicí.

19.10.2019 od (13:00) hodin:

Mistrovské utkání muži Suché Lazce (domácí) vs. Hněvošice. Další zápasy zde.

20.10.2019 od (11:00) hodin:

Od 11:00 hodin se v restauraci Heja na Přerovci konají tradiční "Rybí hody", které budou od 18.10. do 20.10.2019, zve Vás (restaurace Heja, doporučuje rezervaci předem) více na www.heja.cz

26.10.2019 od (14:00) hodin:

Mistrovské utkání muži Suché Lazce vs. Malé Hoštice B (domácí). Další zápasy zde.

29.10.2019 od (18:15) hodin:

Od 18:15 hodin proběhne v kulturním domě, "8. zasedání MČ Opava - Suché Lazce" (zastupitelstvo S.L.). Pozvánka.

zobrazit vše

Anketa, názory občanů

Zaléváte zahradu během letních veder? Hlasujte kliknutím na jednu z možností.

Zalévám trávník z vodovodního řádu 7%
Zalévám trávník ze zachycené dešťové vody 11%
Zalévám pouze zeleninu z vodovodního řádu 4%
Zalévám pouze zeleninu ze zachycené dešťové vody 53%
Zalévám trávník a zeleninu z vodovodního řádu 4%
Zalévám trávník a zeleninu ze zachycené dešťové vody 18%
Nezalévám vůbec 5%

Celkem hlasů: 57 | Hlasování začalo: 26.7.2019 08:00 | Hlasování končí: 30.9.2019 10:00 | všechny ankety

Na začátek stránky