Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů - informace o zpracování osobních údajů

Statutární město Opava, Městská část SUCHÉ LAZCE, se sídlem Přerovecká 9/21, 747 95 Opava - Suché Lazce, IČO: 00300535 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Městská část Suché Lazce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud Městská část Suché Lazce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od Městské části Suché Lazce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané Městskou částí Suché Lazce jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných Městskou částí Suché Lazce, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) Městské části Suché Lazce;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči Městské části Suché Lazce uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro Městskou část Suché Lazce:
p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323
e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

zveřejněno: 17.5.2018

Anketa, názory občanů

Pošlete nám vaše náměty a připomínky, rádi Vám je zodpovíme.

hlášení místního rozhlasu

Hlášení rozhlasu - pondělí 15.7.2019:

1) ZEMĚDĚLSKÁ a.s. Opava-Kylešovice zahájila ŽNĚ (a nejenom tato společnost). Upozorňujeme naše občany, že může dojít k možnému znečištění bazénů prachem, popř. úlomky slámy unášené větrem. To se týká také otevřených oken směřovaných do polí. Děkujeme za pochopení. Obecní úřad Suché Lazce.

2) V sobotu 20.7.2019 od 21:00 hodin proběhne na obecním hřišti letní kino v Suchých Lazcích. Bude se promítat film "Ženy v běhu". Občerstvení zajištěno formou opékání selátka panem Petrem Vaňkem.

Hlášení rozhalsu - pátek 12.7.2019:

1) Výbor klubu důchodců zve své členy na přátelské posezení na Strážnici, které se uskuteční ve čtvtek 18. července od 16 hodin. Občerstvení zajištěno.

2) Ve středu 17.7.2019 v 18:30 hodin proběhne v Kulturním zařízení obce, "Valná hromada TJ Suché Lazce". Všechny srdečně zve výkonný výbor TJ Suché Lazce.

zobrazit vše

Kalendář akcí

30.7.2019 od (17:00) hodin:

Od 17:00 do 18:00 hodin je bezplatná právní poradna v kanceláři starosty v obecním domě. Více informaci zde.

10.8.2019 od (14:00) hodin:

Od 14:00 hodin, proběhne v rámci akce kulturní léto 2019 ve středu obce u kašny 5. ročník sucholazeckého pivního festiválku. Můžete se těšit na několik druhů piv, českou kuchyni. Pozvánka. Více o akci zde.

13.8.2019 od (16:00) hodin:

Uzávěrka srpnového čísla zpravodaje je 13.8.2019, zpravodaj by měl vyjít 21.8.2019.

15.8.2019 od (8:00) hodin:

Strojní zametání vozovek v Suchých Lazcích čtvrtek 1. termín 15.8. (čt), 2. termín je 16.8. (pa) Seznam všech čištění 2019

24.8.2019 od (21:00) hodin:

od 21:00 hodin proběhne v rámci akce kulturní léto 2019 Letní kino v Suchých Lazcích.

zobrazit vše

Anketa, názory občanů

Ocenili byste možnost získání 1000 L barelů od obce, jako jedno z opatření pro zadržování vody? Hlasujte kliknutím na jednu z možností.

Ano, určitě 90%
Ne, nemám zájem 8%
Mám jiný návrh (návrh pošlete ve formuláři níže http://www.suchelazce.cz/#kontaktform) 3%

Celkem hlasů: 106 | Hlasování začalo: 14.4.2019 08:00 | Hlasování končí: 15.6.2019 08:00 | všechny ankety

Na začátek stránky