Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů - informace o zpracování osobních údajů

Statutární město Opava, Městská část SUCHÉ LAZCE, se sídlem Přerovecká 9/21, 747 95 Opava - Suché Lazce, IČO: 00300535 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Městská část Suché Lazce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud Městská část Suché Lazce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od Městské části Suché Lazce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané Městskou částí Suché Lazce jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných Městskou částí Suché Lazce, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) Městské části Suché Lazce;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči Městské části Suché Lazce uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro Městskou část Suché Lazce:
p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323
e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

zveřejněno: 17.5.2018

Anketa, názory občanů

Pošlete nám vaše náměty a připomínky, rádi Vám je zodpovíme.

hlášení místního rozhlasu

Hlášení rozhlasu - středa 15.5.2019:

1) V sobotu 18. května pořádá Střelecký klub polní kuše závody Český pohár ve střelbě z kuše. Závod proběhne na obecním hřišti od 9:00 hod do 14:00 hod. Srdečně zvou pořadatelé. Občerstvení po celou dobu závodu zajištěno.

Hlášení rozhlasu - úterý 7.5.2019:

1) Oznamujeme všem spoluobčanům, že od středy 8.5.2019 do středy 15.5.2019 bude v naší obci probíhat opis vodoměru.

zobrazit vše

Kalendář akcí

24.5.2019 od (14:00) hodin:

V pátek od 14 - 23 hodin proběhnou v kulturním domě městské části Opava - Suché Lazce Volby do Evropského parlamentu.

24.5.2019 od (17:00) hodin:

V pátek 24. května od 17:00 hod. zveme všechny na NOC KOSTELŮ do kaple Sv. Andělů strážných v Suchých Lazcích. Pozvánka.

25.5.2019 od (8:00) hodin:

V sobotu od 8 - 14 hodin proběhnou v kulturním domě městské části Opava - Suché Lazce Volby do Evropského parlamentu.

25.5.2019 od (11:00) hodin:

Od 11:00 hodin na parkovišti u kašny, proběhne v rámci akce kulturní léto 2019 již 5. ročník Gulášfest 2019. Uvidíte také "kácení máje" ročník 2001 (mládenci Suchých Lazců), (pořádá obec ve spolupráci se složkami a jednotlivci). Pozvánka. Více o akci zde.

26.5.2019 od hodin:

Od 9:00 hodin proběhne v areálu střelnice na Strážnici v rámci akce kulturní léto 2019, (Soutěž ve střelbě z malorážky) "soutěže ve střelbě tříčlenných družstev 2019", odpoledne od 15:00 h. - "Soutěž dětí do 15 let ze vzduchové pušky". Pořádá AVZO.

zobrazit vše

Anketa, názory občanů

Ocenili byste možnost získání 1000 L barelů od obce, jako jedno z opatření pro zadržování vody? Hlasujte kliknutím na jednu z možností.

Ano, určitě 89%
Ne, nemám zájem 8%
Mám jiný návrh (návrh pošlete ve formuláři níže http://www.suchelazce.cz/#kontaktform) 3%

Celkem hlasů: 89 | Hlasování začalo: 14.4.2019 08:00 | Hlasování končí: 15.6.2019 08:00 | všechny ankety

Na začátek stránky