Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů - informace o zpracování osobních údajů

Statutární město Opava, Městská část SUCHÉ LAZCE, se sídlem Přerovecká 9/21, 747 95 Opava - Suché Lazce, IČO: 00300535 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Městská část Suché Lazce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud Městská část Suché Lazce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od Městské části Suché Lazce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané Městskou částí Suché Lazce jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných Městskou částí Suché Lazce, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) Městské části Suché Lazce;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči Městské části Suché Lazce uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro Městskou část Suché Lazce:
p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323
e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

zveřejněno: 17.5.2018

Anketa, názory občanů

Pošlete nám vaše náměty a připomínky, rádi Vám je zodpovíme.

hlášení místního rozhlasu

Hlášení rozhlasu - pátek 18.1.2019:

1) Sbor dobrovolných hasičů Suché Lazce zve všechny své členy na Valnou hromadu, která se koná v pátek 25.1.2019 v kulturním domě obce. Začátek je v 17:00 hodin. Srdečně zve výbor SDH.

2) Dne 25.1.2019 od 18:00 hodin proběhne v sále hostince U Baly, "Valná hromada TJ Suché Lazce". Všechny srdečně zve výkonný výbor TJ Suché Lazce.

3) Informujeme spoluobčany o možnosti úhrady poplatku za psa na Obecním úřadě. Poplatek lze uhradit do konce března.

Hlášení rozhlasu - úterý 8.1.2019:

1) Výbor klubu důchodců, zve své členy na pravidelné setkání, které se uskuteční ve čtvrtek 10.1.2019 od 16:00 hodin, ve vinárně restaurace u Baly.

zobrazit vše

Kalendář akcí

25.1.2019 od (17:00) hodin:

V pátek od 17:00 h v kulturním domě se koná "Valná hromada SDH" (SDH Suché Lazce). Více o akci.

25.1.2019 od (18:00) hodin:

Od 18:00 hodin proběhne v sále hostince U Baly, "Valná hromada TJ Suché Lazce". Výkonný výbor TJ Suché Lazce zve všechny členy, rodiče hráčů a své příznivce na valnou hromadu. Všechny srdečně zve výkonný výbor TJ Suché Lazce.

29.1.2019 od (17:00) hodin:

Od 17:00 do 18:00 hodin je bezplatná právní poradna v kanceláři starosty v obecním domě. Více informaci zde.

30.1.2019 od (15:30) hodin:

Slavnost Slabikáře, pořádá ZŠ Suché Lazce pro rodiče a děti. (uzavřená společnost)

9.2.2019 od (8:30) hodin:

SDH S. Lazce bruslí v Kravařích. Soukromá akce pro členy SDH Suché Lazce a jejich děti od 8:30h. do 10h. bruslení v Buly aréně v Kravařích.

zobrazit vše

Anketa, názory občanů

Letní nebo zimní čas? Který by jste si vybrali? Hlasujte kliknutím na jednu z možností.

Letní čas po celý rok. 45%
Zimní čas po celý rok. 37%
Žádný, vyhovuje mi současné střídání času. 6%
Rozdíl v časech nevnímám. 12%

Celkem hlasů: 65 | Hlasování začalo: 20.11.2018 08:00 | Hlasování končí: 1.3.2019 08:00 | všechny ankety

Na začátek stránky