Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů - informace o zpracování osobních údajů

Statutární město Opava, Městská část SUCHÉ LAZCE, se sídlem Přerovecká 9/21, 747 95 Opava - Suché Lazce, IČO: 00300535 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Městská část Suché Lazce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud Městská část Suché Lazce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od Městské části Suché Lazce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané Městskou částí Suché Lazce jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných Městskou částí Suché Lazce, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) Městské části Suché Lazce;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči Městské části Suché Lazce uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro Městskou část Suché Lazce:
p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323
e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

zveřejněno: 17.5.2018

Anketa, názory občanů

Pošlete nám vaše náměty a připomínky, rádi Vám je zodpovíme.

hlášení místního rozhlasu

Hlášení rozhlasu - úterý 10.12.2019:

1) Sbor dobrovolných hasičů Suché Lazce zve všechny své členy na Valnou hromadu, která se koná v pátek 13.12.2019 v kulturním domě obce. Začátek je v 17:00 hodin. Srdečně zve výbor SDH.

2) Místní knihovna Opava-Suché Lazce upozorňuje čtenáře, že bude pobočka knihovny v Suchých Lazcích uzavřena od 17. prosince 2019 do 5. ledna 2020. Naposled bude knihovna otevřena 16. prosince 2019 od 16:00 do 18:00 hodin. Pravidelně půjčovat se začne v pondělí 6. ledna 2020 od 16:00 do 18:00 hodin.

Hlášení rozhlasu - pátek 6.12.2019:

1) Informace pro účastníky zájezdu do Krakowa: Odjez je v sobotu 7.12.2019 v 7:00 od Obecního úřadu.

2) Ve čtvrtek 12.12.2019 proběhne od 16:00 hodin v kapli Andělů strážných v Suchých Lazcích "Zpívání dětí ZŠ a MŠ v kapli", pořádá (škola za podpory faráře). Po zpívání bude následovat "Vánoční posezení s občerstvením a drobným prodejem" v sále hostince U Baly.

zobrazit vše

Kalendář akcí

21.12.2019 od (15:00) hodin:

Vánoční koncert v kapli Andělů strážných zazpívá operní pěvec Petr Urbánek.

28.12.2019 od (13:00) hodin:

AVZO TSČ ČR ZO SKÁLA pořádá pro své členy ukončení střelecké sezóny 2019 pod tradičním názvem "Poslední výstřel".

31.12.2019 od (10:00) hodin:

Upomínka: 31.12. je termín pro podání rozpočtu obecních složek do rukou starostovi městské části pro následující rok 2020.

10.1.2020 od (10:00) hodin:

Upomínka: 10.1. je termín pro podání vyúčtování dotace složek z předešlého roku 2019 do rukou starosty městské části.

1.2.2020 od (20:00) hodin:

Od 20:00 hodin v sále hostince U Baly, se uskuteční "Tradiční hasičský ples 2020". Vstupné 150 kč/osoba (bez večeře), hraje skupina Merkur, bohatá tombola zajištěna. Pořádá (SDH Suché Lazce). Předprodej vstupenek bude možný od 1.1.2020 u paní Dany Žůrkové.

zobrazit vše

Anketa, názory občanů

Jakou preferujete variantu vánočního zájezdu plánovanou na 7.12.2019? Podrobné info najdete v aktualitách. Hlasujte kliknutím na jednu z možností.

Vánočního zájezd do Wroclawi. 14%
Vánočního zájezd do Krakova. 86%

Celkem hlasů: 36 | Hlasování začalo: 4.9.2019 10:00 | Hlasování končí: 14.9.2019 10:00 | všechny ankety

Na začátek stránky