Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů - informace o zpracování osobních údajů

Statutární město Opava, Městská část SUCHÉ LAZCE, se sídlem Přerovecká 9/21, 747 95 Opava - Suché Lazce, IČO: 00300535 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Městská část Suché Lazce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud Městská část Suché Lazce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od Městské části Suché Lazce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané Městskou částí Suché Lazce jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných Městskou částí Suché Lazce, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) Městské části Suché Lazce;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči Městské části Suché Lazce uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro Městskou část Suché Lazce:
p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323
e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

zveřejněno: 17.5.2018

Anketa, názory občanů

Pošlete nám vaše náměty a připomínky, rádi Vám je zodpovíme.

hlášení místního rozhlasu

Hlášení rozhlasu - 18.9.2018:

1) TJ Suché Lazce zve všechny občany na mistrovské utkání mužů TJ Suché Lazce s Mokrými Lazcemi . Zápas proběhne v sobotu 22.9.2018 od 16:00 hodin na obecním fotbalovém hřišti.

Hlášení rozhlasu - pondělí 17.9.2018:

1) Obecní úřad městské části Suché Lazce pořádá v rámci akce kulturní léto 2018 v sobotu 22.9.2018 ve středu obce u kašny od 15:00 hodin 3. ročník Sucholazeckého Vinobraní.

zobrazit vše

Kalendář akcí

22.9.2018 od (15:00) hodin:

Od 15:00 hodin proběhne v rámci akce kulturní léto 2018 u kašny ve středu obce, "3. ročník sucholazeckého Vinobraní", pořádá Obecní úřad městské části Suché Lazce. Pozvánka. Více o akci zde.

6.10.2018 od (14:00) hodin:

V pátek a sobotu 5. a 6.10.2018 proběhnou v městské části Opava - Suché Lazce volby do zastupitelstev obcí. Volit se bude v kulturním domě a volební místnosti pro Vás budou otevřeny v pátek 5. října od 14:00 do 22 hodin, v sobotu 6. října pak od 8:00 do 14:00h. Přijďte podpořit své budoucí zastupitele. Kandidátní listiny zde.

8.10.2018 od (15:00) hodin:

V pondělí od 15:00 do 17:00 bude v obci přistaven kontejner na nebezpečný odpad.

11.10.2018 od (8:00) hodin:

Strojní zametání vozovek v Suchých Lazcích čtvrtek 1. termín 11.10. (čt), 2. termín je 12.10. (pa) Seznam všech čištění 2018

20.10.2018 od (15:00) hodin:

Od soboty 20.10. (15:00h - 21:00h) do neděle 21.10. (15:00h - 18:00h), kulturní zařízení, "Výstava ovoce zahrádkářů" spojená s lidovou zábavou (zastupitelé S.L. a klub důchodců).

zobrazit vše

Anketa, názory občanů

Zachytáváte během srážek dešťovou vodu pro zalévání zahrádky? Hlasujte kliknutím na jednu z možností.

Ne, (ale mám zahrádku) 5%
Ne, (ani nemám zahrádku) 3%
Ano, zachytávám do 200 litrů 6%
Ano, zachytávám do 400 litrů 0%
Ano, zachytávám do 600 litrů 1%
Ano, zachytávám do 1000 litrů 41%
Ano, zachytávám do 2000 litrů 19%
Ano, zachytávám více než 3000 litrů 25%

Celkem hlasů: 79 | Hlasování začalo: 30.5.2018 10:00 | Hlasování končí: 30.8.2018 16:00 | všechny ankety

Na začátek stránky