Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů - informace o zpracování osobních údajů

Statutární město Opava, Městská část SUCHÉ LAZCE, se sídlem Přerovecká 9/21, 747 95 Opava - Suché Lazce, IČO: 00300535 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Městská část Suché Lazce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud Městská část Suché Lazce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od Městské části Suché Lazce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané Městskou částí Suché Lazce jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných Městskou částí Suché Lazce, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) Městské části Suché Lazce;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči Městské části Suché Lazce uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro Městskou část Suché Lazce:
p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323
e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

zveřejněno: 17.5.2018

Anketa, názory občanů

Pošlete nám vaše náměty a připomínky, rádi Vám je zodpovíme.

hlášení místního rozhlasu

Hlášení rozhlasu - čtvrtek 26.03.2020:

1) Vážení spoluobčané,restaurace Heja nabízí   objednávku  a odnos jídla domů. Objednávky může uskutečnit na tel čísle 776 012 787 mezi 11-14 hodinou, výběr jídel je uveden na webových stránkách restaurace a na Facebooku.+

2)Oznamujeme všem občanům, že v měsíci dubnu velkoobjemové kontejnery zatím nebudou přistavěny.

Zrušení služby platí po celou dobu krizového stavu.

Hnědé bio popelnice se budou vyvážet v pondělí 30.3.2020 ráno a poté vždy v pondělí v sudém týdnu až do konce listopadu.

Hlášení rozhlasu - pondělí 23.3.2020:

1) Ordinace praktického lékaře v Suchých Lazcích bude z technických důvodů až do odvolání uzavřena každé pondělí, v případě potíží lze využít telefonický kontakt do dopolední opavské ordinace. Středeční dopolední ordinace zůstává beze změn. Návštěvu lékaře si prosím domluvte v daný den telefonicky.Ordinace na adrese Mařádkova 8 bude každou středu odpoledne uzavřena, k dispozici bude zdravotní sestra na telefonu v době od 13 do 17 hodin.  

zobrazit vše

Kalendář akcí

31.3.2020 od (16:00) hodin:

Uzávěrka březnového čísla zpravodaje je 31.3.2020, zpravodaj by měl vyjít 14.4.2020.

4.4.2020 od (8:00) hodin:

Zrušeno kvůli COVID-19 - Akce "Ukliďme si Česko" v Suchých Lazcích. V současnosti jednáme s Lesy ČR o možnosti uklidit prostor kolem VN Sedlinka. Akce se může konat i v jiný den při nepřízni počasí. Začátek akce v 8:00 hod u Restaurace HEJA.

4.4.2020 od (8:00) hodin:

Zrušeno kvůli COVID-19 - Vlelikonoční trhy v kulturním domě Suché Lazce.

4.4.2020 od (15:30) hodin:

Zrušeno kvůli COVID-19 - Mistrovské utkání muži Suché Lazce (domácí) vs. Skřipov. Další zápasy zde. Více o zápasu.

10.4.2020 od (9:00) hodin:

Zrušeno kvůli COVID-19 - Celodení brigáda členů AVZO zaměřená na zprovoznění střelnice.

zobrazit vše

Anketa, názory občanů

Kam jezdíte za lyžováním? Hlasujte kliknutím na jednu z možností.

- Česká republika 28%
- Slovensko 3%
- Rakousko 9%
- Francie 0%
- Itálie 3%
- Polsko 0%
- Nemecko 0%
- Nelyžujeme 56%

Celkem hlasů: 32 | Hlasování začalo: 27.2.2020 08:00 | Hlasování končí: 29.5.2020 08:00 | všechny ankety

Na začátek stránky