Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů - informace o zpracování osobních údajů

Statutární město Opava, Městská část SUCHÉ LAZCE, se sídlem Přerovecká 9/21, 747 95 Opava - Suché Lazce, IČO: 00300535 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Městská část Suché Lazce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud Městská část Suché Lazce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od Městské části Suché Lazce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané Městskou částí Suché Lazce jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných Městskou částí Suché Lazce, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) Městské části Suché Lazce;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči Městské části Suché Lazce uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro Městskou část Suché Lazce:
p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323
e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

zveřejněno: 17.5.2018

Anketa, názory občanů

Pošlete nám vaše náměty a připomínky, rádi Vám je zodpovíme.

hlášení místního rozhlasu

Hlášení rozhlasu - pátek 15.6.2018:

1) V úterý 19. června proběhne od 17:00 hodin na Obecním úřadě Suché Lazce bezplatná právní poradna.

2) OÚ pořádá ve středu 20.6.2017 od 18:00 na obecním hřišti T-Mobile olympijský běh. Součástí programu jsou i dětské závody. Star dětského závodu je v 16:30. Pro děti je přichystán kolotoč a cukrová vata.

Hlášení rozhlasu - pondělí 11.6.2018:

1) Klub důchodců v Suchých Lazcích připomíná účastníkům zájezdu, který se koná ve čtvrtek 14.6.2018, odjezd v 6:30 hodin ze zastávky Suché Lazce střed.

2) AVZO pořádá již 4. ročník Turnaje v nohejbale trojic, který se bude konat v sobotu 16. června 2018 od 9:00 hodin v areál střelnice na Strážnici v Suchých Lazcích.

3) TJ Suché Lazce zve všechny občany na mistrovské utkání mužů TJ Suché Lazce se Zlatníky. Zápas proběhne v sobotu 16.5.2018 od 17:00 hodin na obecním fotbalovém hřišti.

zobrazit vše

Kalendář akcí

20.6.2018 od (15:00) hodin:

Olympijský běh Opava - Suché Lazce. Do T-Mobile Olympijského běhu se zapojí i Suché Lazce. Vyběhněte i vy a přispějte tak na Olympijskou nadaci. Trasa měří 4,9 km. Pozvánka. Více o akci zde.

23.6.2018 od (14:00) hodin:

ZŠ a MŠ Suché Lazce pořádá oslavy výročí 110 let postavení nové školní budovy (1908). Společenská akce bude v sále hostince U Baly.

30.6.2018 od (21:00) hodin:

od 21:00 hodin proběhne v rámci akce kulturní léto 2018 na obecním hřišti 9. Letní kino v Suchých Lazcích. Můžete se těšit na film Špunti na vodě.

12.7.2018 od (8:00) hodin:

Strojní zametání vozovek v Suchých Lazcích čtvrtek 1. termín 12.7. (čt), 2. termín je 13.7. (pa) Seznam všech čištění 2018

14.7.2018 od (8:30) hodin:

V sobotu v 8:30 hodin, proběhne na obecním hřišti v rámci akce kulturní léto 2018, 3. ročník fotbalového turnaje Sucholazeckého poháru, Memorial Mirka Satkeho. Pořádá obecní úřad ve spolupráci se skupinou nadšenců. Přihlašovat své týmy můžete u Ondřeje Hečka (605 156 533) a nebo Josefa Doboše (605 288 454). Pozvánka. Více o akci zde.

zobrazit vše

Anketa, názory občanů

Zachytáváte během srážek dešťovou vodu pro zalévání zahrádky? Hlasujte kliknutím na jednu z možností.

Ne, (ale mám zahrádku) 3%
Ne, (ani nemám zahrádku) 0%
Ano, zachytávám do 200 litrů 0%
Ano, zachytávám do 400 litrů 0%
Ano, zachytávám do 600 litrů 0%
Ano, zachytávám do 1000 litrů 31%
Ano, zachytávám do 2000 litrů 20%
Ano, zachytávám více než 3000 litrů 46%

Celkem hlasů: 35 | Hlasování začalo: 30.5.2018 10:00 | Hlasování končí: 30.8.2018 16:00 | všechny ankety

Na začátek stránky