Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů - informace o zpracování osobních údajů

Statutární město Opava, Městská část SUCHÉ LAZCE, se sídlem Přerovecká 9/21, 747 95 Opava - Suché Lazce, IČO: 00300535 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Městská část Suché Lazce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud Městská část Suché Lazce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od Městské části Suché Lazce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané Městskou částí Suché Lazce jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných Městskou částí Suché Lazce, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) Městské části Suché Lazce;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči Městské části Suché Lazce uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro Městskou část Suché Lazce:
p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323
e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

zveřejněno: 17.5.2018

Anketa, názory občanů

Pošlete nám vaše náměty a připomínky, rádi Vám je zodpovíme.

hlášení místního rozhlasu

Hlášení rozhlasu - pátek 22.3.2019:

1) Dne 26. března 2019 proběhne od 17:00 hodin na Obecním úřadě Suché Lazce bezplatná právní poradna.

2) Vývoz bio nádob proběhne 1.dubna.2019 v pondělí ráno a poté vždy každé sudé pondělí v měsíci.

3) Ve středu 3.dubna.2019 budou v naší obci od 9 hodin přistavěny kontejnery na zelený odpad. Kontejnery budou rozmístěny na obvyklých stanovištích.

Hlášení rozhlasu - pátek 22.2.2019:

1) Informujeme spoluobčany o možnosti úhrady poplatku za psa na Obecním úřadě. Poplatek lze uhradit do konce března.

2) Mládež Suchých Lazců zve všechny spoluobčany na 12. ročních Pochování Basy. Akce se uskuteční 2.3.2019 od 20:00 hod. v sále hostince U Baly. Vstupenky můžete zakoupit v předprodeji u paní Dariny Vaškové.

3) Vážení spoluobčané, obecní úřad městské části Suché Lazce ve spolupráci s paní Andreou Seidlovou pořádá KURZ MALÉHO ŠITÍ pro děti od 1. do 5. třídy. Místem kurzu je kulturní zařízení v Suchých Lazcích a první lekce proběhnou ve dnech 4.3.2019, 18.3.2019 a 1.4.2019 vždy od 14-17 hodin. Cena jednoho dne kurzu je 80 Kč. Více informací získáte přímo u paní Seidlové - e-mail: aseidlova@gmail.com, telefon 608 571 540.

zobrazit vše

Kalendář akcí

26.3.2019 od (17:00) hodin:

Od 17:00 do 18:00 hodin je bezplatná právní poradna v kanceláři starosty v obecním domě. Více informaci zde.

9.4.2019 od (18:15) hodin:

Od 18:15 hodin proběhne v kulturním domě, "5. zasedání MČ Opava - Suché Lazce" (zastupitelstvo S.L.). Pozvánka.

11.4.2019 od (8:00) hodin:

Strojní zametání vozovek v Suchých Lazcích čtvrtek 1. termín 11.4. (čt), 2. termín je 12.4. (pa) Seznam všech čištění 2019

13.4.2019 od (9:00) hodin:

V sobotu proběhne celodenní ekologicko - společenská akce "Suché Lazce slaví Den země 2019". Všichni kdo se chtějí zapojit jsou srdečně zváni. Pořádá obecní úřad Suché Lazce. Pozvánka. Více o akci zde.

19.4.2019 od (20:00) hodin:

Od 20:00 hodin proběhne oslava 74. výročí osvobození Obce Suché Lazce, Rudou armádou. 20:00 - 20:30 Lampionový průvod; 20:30 - 21:00 Pietní akt před památníkem padlých; 21:00 - společenská akce na Obecním hřišti MČ Suché Lazce (zábavné hry pro děti, tradiční opékání špekáčků a volná zábava). Více o akci zde.

zobrazit vše

Anketa, názory občanů

Uvítali by jste v obci koše se sáčky na psí exkrementy a kolik? Hlasujte kliknutím na jednu z možností.

Ano uvítal bych 5 košů 56%
Ano uvítal bych 7 košů 19%
Ano uvítal bych 10 košů 6%
Ne, myslím že nejsou potřeba 19%

Celkem hlasů: 16 | Hlasování začalo: 4.3.2019 08:00 | Hlasování končí: 1.6.2019 21:00 | všechny ankety

Na začátek stránky