Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů - informace o zpracování osobních údajů

Statutární město Opava, Městská část SUCHÉ LAZCE, se sídlem Přerovecká 9/21, 747 95 Opava - Suché Lazce, IČO: 00300535 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Městská část Suché Lazce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud Městská část Suché Lazce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od Městské části Suché Lazce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané Městskou částí Suché Lazce jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných Městskou částí Suché Lazce, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů Městskou částí Suché Lazce;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) Městské části Suché Lazce;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči Městské části Suché Lazce uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro Městskou část Suché Lazce:
p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323
e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

zveřejněno: 17.5.2018

Anketa, názory občanů

Pošlete nám vaše náměty a připomínky, rádi Vám je zodpovíme.

hlášení místního rozhlasu

Hlášení rozhlasu - úterý 11.2.2020:

1) Klub důchodců a obecní úřad vyzývá občany, kteří se chtějí zapojit do výstavy - Sucholazecké poklady z půdy - a zapůjčit předměty na výstavu, aby je donesli ve čtvrtek 13.2. od 16-19 hodin nebo v pátek 14.2. od 16-20 hodin. Předměty se budou vybírat a evidovat v kulturním zařízení Suché Lazce. Děkujeme za spolupráci.

Hlášení rozhlasu . pondělí 10.2.2020:

1) Informujeme spoluobčany o možnosti úhrady poplatku za psa na Obecním úřadě. Poplatek lze uhradit do konce března.

2) Obecní úřad městské části Suché Lazce a Klub důchodců vás srdečně zvou na Sucholazecké poklady z půdy, které se konají v Kulturním domě Suché Lazce  a to v sobotu 15.2 od 9 do 18 hodin a v neděli 16.2.2020 od 14-18 hodin. Občerstvení zajištěno.

3) Výbor klubu důchodců, zve své členy na pravidelné setkání, které se uskuteční ve čtvrtek 13.02.2020 od 16:00 hodin, ve vinárně Restaurace U Baly.

zobrazit vše

Kalendář akcí

22.2.2020 od (8:00) hodin:

Klub Polní kuše pořádá halový závod Český pohár v tělocvičně ZŠ Komárov v 8 hodin.

22.2.2020 od (8:00) hodin:

Mládež Suchých Lazců pořádá 13. ročník Pochování Basy s tradičním voděním medvěda po obci. Pozvánka. Více o akci zde.

22.2.2020 od (8:00) hodin:

SDH pořádá pro své členy bruslení s hasiči v Kravařích.

28.2.2020 od (17:00) hodin:

Výroční členská schůze AVZO v klubovně střelnice na Strážnici.

29.2.2020 od (8:00) hodin:

6. zabíjačkové hody 2020, pořádá Řeznictví Gebauer a obecní úřad Suché Lazce. Můžte se těšit také na cimbálovku.

zobrazit vše

Anketa, názory občanů

Pečete vánoční cukroví? Hlasujte kliknutím na jednu z možností.

Ano pečeme více než 20 druhů 13%
Ano pečeme více než 15 druhů 12%
Ano pečeme více než 10 druhů 21%
Ano pečeme více než 5 druhů 40%
Kupujeme cukroví od známých 6%
Kupujeme cukroví z obchodu 0%
Nepečeme, ale jsme obdarování rodinou 8%
Cukroví vůbec nemáme 0%

Celkem hlasů: 52 | Hlasování začalo: 16.11.2017 08:00 | Hlasování končí: 15.2.2018 10:00 | všechny ankety

Na začátek stránky